A. ARMAN And H. F. NİZAMLIOĞLU, "Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2682--2702, 2020
ARMAN, A. And NİZAMLIOĞLU, H. F. 2020. Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4 , 2682--2702.
ARMAN, A., & NİZAMLIOĞLU, H. F., (2020). Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2682--2702.
ARMAN, ADEM, And HATİCE FERHAN NİZAMLIOĞLU. "Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, 2682--2702, 2020
ARMAN, ADEM And NİZAMLIOĞLU, HATİCE F. . "Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2682--2702, 2020
ARMAN, A. And NİZAMLIOĞLU, H. F. (2020) . "Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.8, no.4, pp.2682--2702.
@article{article, author={ADEM ARMAN And author={HATİCE FERHAN NİZAMLIOĞLU}, title={Endüstriyel Mutfakların Planlanmasında Etkili Olan Faktörler (Effective Factors in the Planning of Industrial Kitchens)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2020, pages={2682--2702} }