M. T. Şahin Et Al. , "Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği," Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.10, pp.82-93, 2024
Şahin, M. T. Et Al. 2024. Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği. Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.10 , 82-93.
Şahin, M. T., Doğan, B., & Çakır, G., (2024). Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği. Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.10, 82-93.
Şahin, MEHMET, Berke Doğan, And Gamze Çakır. "Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği," Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.10, 82-93, 2024
Şahin, MEHMET T. Et Al. "Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği." Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.10, pp.82-93, 2024
Şahin, M. T. Doğan, B. And Çakır, G. (2024) . "Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği." Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi , vol.10, pp.82-93.
@article{article, author={MEHMET TAHSİN ŞAHİN Et Al. }, title={Covid-19 Krizinin Restoranlar Üzerindeki Etkilerinin İncelenmesi: Antalya Örneği}, journal={Menba Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Dergisi}, year=2024, pages={82-93} }