Atıf Formatları
Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. Kubilay Et Al. , "Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi," Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.1, 2013

Kubilay, A. Et Al. 2013. Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi. Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , (Kastamonu, Turkey), 1.

Kubilay, A., Güney, Ş., Kök-Taş, T., GÜMÜŞ, E., Güzel-Seydim, Z., Metin, S., ... Uluköy, G.(2013). Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi . Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi (pp.1). Kastamonu, Turkey

Kubilay, Ayşegül Et Al. "Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi," Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi, Kastamonu, Turkey, 2013

Kubilay, Ayşegül Et Al. "Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi." Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, pp.1, 2013

Kubilay, A. Et Al. (2013) . "Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi." Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi , Kastamonu, Turkey, p.1.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ayşegül Kubilay Et Al. }, title={Farklı Formlarda (Normal, Santrifüj ve Liyofilize) Kefir İlave Edilen Gökkuşağı Alabalığı (Oncorhynchus mykiss) Yemlerinde Mikrobiyal İçeriğin Belirlenmesi}, congress name={Kastamonu Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi, III. Ulusal Alabalık Kongresi}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2013}, pages={1} }