M. S. Sekreter Et Al. , "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama," Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi , vol.4, no.8, pp.139-155, 2004
Sekreter, M. S. Et Al. 2004. Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama. Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi , vol.4, no.8 , 139-155.
Sekreter, M. S., AKYÜZ, G., & İPEKÇİ ÇETİN, E., (2004). Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama. Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi , vol.4, no.8, 139-155.
Sekreter, M., GÖKHAN AKYÜZ, And EMRE İPEKÇİ ÇETİN. "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama," Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi , vol.4, no.8, 139-155, 2004
Sekreter, M. S. Et Al. "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama." Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi , vol.4, no.8, pp.139-155, 2004
Sekreter, M. S. AKYÜZ, G. And İPEKÇİ ÇETİN, E. (2004) . "Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama." Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi , vol.4, no.8, pp.139-155.
@article{article, author={M. Serhan Sekreter Et Al. }, title={Şirketlerin Derecelendirilmesine İlişkin Bir Model Önerisi: Gıda Sektörüne Yönelik Bir Uygulama}, journal={Akdeniz İ.İ.B.F. Dergisi}, year=2004, pages={139-155} }