Atıf Formatları
Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. Çıtak And S. SÖNMEZ, "Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.750-759, 2006

Çıtak, S. And SÖNMEZ, S. 2006. Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , (Yalova, Turkey), 750-759.

Çıtak, S., & SÖNMEZ, S., (2006). Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi . Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu (pp.750-759). Yalova, Turkey

Çıtak, Sedat, And SAHRİYE SÖNMEZ. "Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu, Yalova, Turkey, 2006

Çıtak, Sedat And SÖNMEZ, SAHRİYE. "Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.750-759, 2006

Çıtak, S. And SÖNMEZ, S. (2006) . "Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu , Yalova, Turkey, pp.750-759.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Sedat Çıtak And author={SAHRİYE SÖNMEZ}, title={Organik ve Konvansiyonel Olarak Yetiştirilen Ürünlerin Besin İçerikleri ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, congress name={Türkiye 3. Organik Tarım Sempozyumu}, city={Yalova}, country={Turkey}, year={2006}, pages={750-759} }