C. MUTLU And M. ERBAŞ, "Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," GIDA , vol.43, pp.432-445, 2018
MUTLU, C. And ERBAŞ, M. 2018. Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. GIDA , vol.43 , 432-445.
MUTLU, C., & ERBAŞ, M., (2018). Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi. GIDA , vol.43, 432-445.
MUTLU, CEREN, And MUSTAFA ERBAŞ. "Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi," GIDA , vol.43, 432-445, 2018
MUTLU, CEREN And ERBAŞ, MUSTAFA. "Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." GIDA , vol.43, pp.432-445, 2018
MUTLU, C. And ERBAŞ, M. (2018) . "Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi." GIDA , vol.43, pp.432-445.
@article{article, author={CEREN MUTLU And author={MUSTAFA ERBAŞ}, title={Vakum Kurutma Yöntemi Kullanılarak Üretilen Sade ve Meyveli Bal Tozlarının Bazı Fiziksel, Kimyasal ve Duyusal Özelliklerinin Belirlenmesi}, journal={GIDA}, year=2018, pages={432-445} }