Atıf Formatları
Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. KAZAN NAS, "Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri," In Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , Ankara: Birlik, 2005, pp.465-510.

KAZAN NAS, Ş. Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri. 2005. In Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , Birlik, Ankara, 465-510.

KAZAN NAS, Ş., (2005). Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri. Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar (pp.465-510), Ankara: Birlik.

KAZAN NAS, ŞEVKİYE. "Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri." In Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , 465-510. Ankara: Birlik, 2005

KAZAN NAS, ŞEVKİYE K. . "Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri." Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , Birlik, 2005, pp.465-510.

KAZAN NAS, Ş. (2005) "Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri", Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar . Ankara: Birlik.

@bookchapter{bookchapter, author ={ŞEVKİYE KAZAN NAS}, chaptertitle={Burdur'da Kış hazırlıkları ve Kış Yemekleri}, booktitle={ Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar}, publisher={Birlik}, city={Ankara},year={2005} }