Atıf Formatları
Green Inspiration
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ŞAHİN And V. YİĞİTOĞLU, "Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi," In Green Inspiration , Ankara: Detay Yayıncılık, 2023, pp.103-119.

ŞAHİN, E. And YİĞİTOĞLU, V. Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi. 2023. In Green Inspiration , Detay Yayıncılık, Ankara, 103-119.

ŞAHİN, E., & YİĞİTOĞLU, V., (2023). Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi. Green Inspiration (pp.103-119), Ankara: Detay Yayıncılık.

ŞAHİN, ESRA, And VEDAT YİĞİTOĞLU. "Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi." In Green Inspiration , 103-119. Ankara: Detay Yayıncılık, 2023

ŞAHİN, ESRA And YİĞİTOĞLU, VEDAT. "Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi." Green Inspiration , Detay Yayıncılık, 2023, pp.103-119.

ŞAHİN, E. And YİĞİTOĞLU, V. (2023) "Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi", Green Inspiration . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={ESRA ŞAHİN And author ={VEDAT YİĞİTOĞLU}, chaptertitle={Gastronomi Ve Mutfak Sanatları (GMS) Alanında Eğitim Alan Öğrencilerin İstihdam Edilebilirlik Algılarını Etkileyen Faktörlerin İncelenmesi}, booktitle={ Green Inspiration}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2023} }