Atıf Formatları
Gastronomi Üzerine Araştırmalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. ÖZDEMİR And Z. KARSAVURAN, "Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme," In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Ankara: Detay Yayıncılık, 2017, pp.316-327.

ÖZDEMİR, B. And KARSAVURAN, Z. Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme. 2017. In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Detay Yayıncılık, Ankara, 316-327.

ÖZDEMİR, B., & KARSAVURAN, Z., (2017). Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme. Gastronomi Üzerine Araştırmalar (pp.316-327), Ankara: Detay Yayıncılık.

ÖZDEMİR, BAHATTİN, And ZEYNEP KARSAVURAN. "Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme." In Gastronomi Üzerine Araştırmalar , 316-327. Ankara: Detay Yayıncılık, 2017

ÖZDEMİR, BAHATTİN And KARSAVURAN, ZEYNEP. "Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme." Gastronomi Üzerine Araştırmalar , Detay Yayıncılık, 2017, pp.316-327.

ÖZDEMİR, B. And KARSAVURAN, Z. (2017) "Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme", Gastronomi Üzerine Araştırmalar . Ankara: Detay Yayıncılık.

@bookchapter{bookchapter, author ={BAHATTİN ÖZDEMİR And author ={ZEYNEP KARSAVURAN}, chaptertitle={Restoran Rekabetçiliğinde Atmosferin Rolü: Kavramsal Bir İnceleme}, booktitle={ Gastronomi Üzerine Araştırmalar}, publisher={Detay Yayıncılık}, city={Ankara},year={2017} }