Atıf Formatları
Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

B. KARAKAŞ And M. CERTEL, "Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar," Türkiye 9. Gıda Kongresi , vol.1, Bolu, Turkey, pp.361-364, 2006

KARAKAŞ, B. And CERTEL, M. 2006. Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar. Türkiye 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey), 361-364.

KARAKAŞ, B., & CERTEL, M., (2006). Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar . Türkiye 9. Gıda Kongresi (pp.361-364). Bolu, Turkey

KARAKAŞ, BARÇIN, And MUHARREM CERTEL. "Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar," Türkiye 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey, 2006

KARAKAŞ, BARÇIN K. And CERTEL, MUHARREM. "Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.361-364, 2006

KARAKAŞ, B. And CERTEL, M. (2006) . "Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar." Türkiye 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, pp.361-364.

@conferencepaper{conferencepaper, author={BARÇIN KARAKAŞ BUDAK And author={MUHARREM CERTEL}, title={Kapiler Elektroforez Tekniği ve Gıda Analizlerinde Kullanım Olanakları - Tahıl Proteinlerinin Analizine Getirdiği Açılımlar}, congress name={Türkiye 9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={2006}, pages={361-364} }