K. KOCATÜRK Et Al. , "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri," Akademik Gıda , vol.17, no.4, pp.476-484, 2019
KOCATÜRK, K. Et Al. 2019. Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri. Akademik Gıda , vol.17, no.4 , 476-484.
KOCATÜRK, K., Gökçe, Ö., ERGİN, F., KÜÇÜKÇETİN, A., & GÜRSOY, O., (2019). Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri. Akademik Gıda , vol.17, no.4, 476-484.
KOCATÜRK, Kübra Et Al. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri," Akademik Gıda , vol.17, no.4, 476-484, 2019
KOCATÜRK, Kübra Et Al. "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri." Akademik Gıda , vol.17, no.4, pp.476-484, 2019
KOCATÜRK, K. Et Al. (2019) . "Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri." Akademik Gıda , vol.17, no.4, pp.476-484.
@article{article, author={Kübra KOCATÜRK Et Al. }, title={Geleneksel Yöntemlerle Üretilen ve Manda Kaymağı Olarak Pazarlanan Ürünlerin Bazı Özellikleri ile Konjuge Linoleik Asit İçerikleri}, journal={Akademik Gıda}, year=2019, pages={476-484} }