M. CERTEL Et Al. , "Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.1, pp.91-102, 2009
CERTEL, M. Et Al. 2009. Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.1 , 91-102.
CERTEL, M., EREM, F., KONAK , Ü. İ., & KARAKAŞ, B., (2009). Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri. Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.1, 91-102.
CERTEL, MUHARREM Et Al. "Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri," Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.1, 91-102, 2009
CERTEL, MUHARREM Et Al. "Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.1, pp.91-102, 2009
CERTEL, M. Et Al. (2009) . "Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri." Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.22, no.1, pp.91-102.
@article{article, author={MUHARREM CERTEL Et Al. }, title={Dondurulmuş Hamur ile Kısmi Olarak Pişirilip Dondurulmuş Hamurlardan Üretilen Beyaz Ekmeklerin Fiziksel Tekstürel ve Duyusal Özellikleri}, journal={Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2009, pages={91-102} }