B. KARAKAŞ Et Al. , "Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , vol.1, Antalya, Turkey, 2009
KARAKAŞ, B. Et Al. 2009. Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi. 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , (Antalya, Turkey).
KARAKAŞ, B., CERTEL, M., EREM, F., & KONAK , Ü. İ., (2009). Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi . 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey
KARAKAŞ, BARÇIN Et Al. "Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi," 6. Gıda Mühendisliği Kongresi, Antalya, Turkey, 2009
KARAKAŞ, BARÇIN Et Al. "Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey, 2009
KARAKAŞ, B. Et Al. (2009) . "Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi." 6. Gıda Mühendisliği Kongresi , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BARÇIN KARAKAŞ Et Al. }, title={Farklı Kavurma İşlemleriyle Elde Edilen Çitlembik Ezmesinin Sürülebilirlik Özelliklerinin Belirlenmesi}, congress name={6. Gıda Mühendisliği Kongresi}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2009}}