M. Ş. Karaçil Ermumcu And N. Acar Tek, "Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.163-173, 2013
Karaçil Ermumcu, M. Ş. And Acar Tek, N. 2013. Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2 , 163-173.
Karaçil Ermumcu, M. Ş., & Acar Tek, N., (2013). Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri. Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, 163-173.
Karaçil Ermumcu, MERVE, And Nilüfer Acar Tek. "Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri," Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, 163-173, 2013
Karaçil Ermumcu, MERVE Ş. And Acar Tek, Nilüfer A. . "Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.163-173, 2013
Karaçil Ermumcu, M. Ş. And Acar Tek, N. (2013) . "Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri." Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.27, no.2, pp.163-173.
@article{article, author={MERVE ŞEYDA KARAÇİL ERMUMCU And author={Nilüfer Acar Tek}, title={Dünyada Üretilen Fermente Ürünler: Tarihsel Süreç ve Sağlık ile İlişkileri}, journal={Uludağ Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2013, pages={163-173} }