Atıf Formatları
ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. ERDEM And a. k. kemer, "ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ," 1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu , Kastamonu, Turkey, pp.208-222, 2015

ERDEM, Ö. And kemer, a. k. 2015. ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ. 1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu , (Kastamonu, Turkey), 208-222.

ERDEM, Ö., & kemer, a. k., (2015). ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ . 1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu (pp.208-222). Kastamonu, Turkey

ERDEM, ÖZKAN, And ali kemal kemer. "ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ," 1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu, Kastamonu, Turkey, 2015

ERDEM, ÖZKAN And kemer, ali k. . "ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ." 1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu , Kastamonu, Turkey, pp.208-222, 2015

ERDEM, Ö. And kemer, a. k. (2015) . "ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ." 1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu , Kastamonu, Turkey, pp.208-222.

@conferencepaper{conferencepaper, author={ÖZKAN ERDEM And author={ali kemal kemer}, title={ANKARA İLİNDE 4 VE 5 YILDIZLI OTELLERDE ÇALIŞAN MUTFAK PERSONELİ İLE AŞÇILIK ALANINDA YÜKSEKÖĞRENİM GÖREN ÖĞRENCİLERİN MOLEKÜLER GASTRONOMİ KONUSUNDAKİ BİLGİ VE GÖRÜŞLERİ}, congress name={1. Uluslararası Türk dünyası Turizm Sempozyumu}, city={Kastamonu}, country={Turkey}, year={2015}, pages={208-222} }