Atıf Formatları
Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. Özdemir Et Al. , "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.591-594, 2008

Özdemir, N. Et Al. 2008. Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 591-594.

Özdemir, N., AKSAKAL, E., ALAK, G., Çiltaş, A., & ERDOGAN, O., (2008). Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.591-594). Erzurum, Turkey

Özdemir, Nilgün Et Al. "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008

Özdemir, Nilgün Et Al. "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.591-594, 2008

Özdemir, N. Et Al. (2008) . "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.591-594.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Nilgün Özdemir Et Al. }, title={Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={591-594} }