N. Özdemir Et Al. , "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.591-594, 2008
Özdemir, N. Et Al. 2008. Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi. Türkiye 10. Gıda Kongresi , (Erzurum, Turkey), 591-594.
Özdemir, N., AKSAKAL, E., ALAK, G., Çiltaş, A., & ERDOGAN, O., (2008). Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi . Türkiye 10. Gıda Kongresi (pp.591-594). Erzurum, Turkey
Özdemir, Nilgün Et Al. "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi," Türkiye 10. Gıda Kongresi, Erzurum, Turkey, 2008
Özdemir, Nilgün Et Al. "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.591-594, 2008
Özdemir, N. Et Al. (2008) . "Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi." Türkiye 10. Gıda Kongresi , Erzurum, Turkey, pp.591-594.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Nilgün Özdemir Et Al. }, title={Su Ürünleri Yetiştiriciliği’nde Genetik Modifikasyon ve İnsan Sağlığı Açısından Önemi}, congress name={Türkiye 10. Gıda Kongresi}, city={Erzurum}, country={Turkey}, year={2008}, pages={591-594} }