Atıf Formatları
Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. TORUN Et Al. , "Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2009

TORUN, M. Et Al. 2009. Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi. 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu .

TORUN, M., ŞAHİN NADEEM, H., & ÖZDEMİR, F., (2009). Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi . 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu

TORUN, MEHMET, HİLAL ŞAHİN NADEEM, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi," 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu, 2009

TORUN, MEHMET Et Al. "Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu , 2009

TORUN, M. ŞAHİN NADEEM, H. And ÖZDEMİR, F. (2009) . "Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi." 2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu .

@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET TORUN Et Al. }, title={Dondurarak Kurutma Teknolojisiyle Çözünür(İnstant) Bitki Çayı (Adaçayı, Dağ çayı, Ihlamur ve Kekik) Üretimi}, congress name={2. Geleneksel Gıdalar Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2009}}