Atıf Formatları
Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. Pekmezci Et Al. , "Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu," BAHÇE , vol.34, no.2, pp.73-82, 2005

Pekmezci, M. Et Al. 2005. Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu. BAHÇE , vol.34, no.2 , 73-82.

Pekmezci, M., GÜBBÜK, H., Eti, S., Erkan, M., Onus, N., Biner, B., ... Adak, N.(2005). Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu. BAHÇE , vol.34, no.2, 73-82.

Pekmezci, Mustafa Et Al. "Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu," BAHÇE , vol.34, no.2, 73-82, 2005

Pekmezci, Mustafa Et Al. "Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu." BAHÇE , vol.34, no.2, pp.73-82, 2005

Pekmezci, M. Et Al. (2005) . "Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu." BAHÇE , vol.34, no.2, pp.73-82.

@article{article, author={Mustafa Pekmezci Et Al. }, title={Doğu Akdeniz Bölgesinde Kültür Ve Yabani Formda Yetişen Keçiboynuzu Tiplerinin Seleksiyonu}, journal={BAHÇE}, year=2005, pages={73-82} }