Atıf Formatları
NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. ÖZHANLI Et Al. , "NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ," GIDA , vol.46, no.4, pp.925-938, 2021

ÖZHANLI, H. Et Al. 2021. NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ. GIDA , vol.46, no.4 , 925-938.

ÖZHANLI, H., BİLGİN, D. G., MUTLU, C., & ERBAŞ, M., (2021). NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ. GIDA , vol.46, no.4, 925-938.

ÖZHANLI, HAZAL Et Al. "NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ," GIDA , vol.46, no.4, 925-938, 2021

ÖZHANLI, HAZAL Et Al. "NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ." GIDA , vol.46, no.4, pp.925-938, 2021

ÖZHANLI, H. Et Al. (2021) . "NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ." GIDA , vol.46, no.4, pp.925-938.

@article{article, author={HAZAL ÖZHANLI Et Al. }, title={NADİR BİR ŞEKER OLAN D-ALLÜLOZUN BESLENMEDE KULLANIM İMKANLARI VE ÜRETİM YÖNTEMLERİ}, journal={GIDA}, year=2021, pages={925-938} }