M. TORUN And F. ÖZDEMİR, "Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , 2016
TORUN, M. And ÖZDEMİR, F. 2016. Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi. Türkiye 12. Gıda Kongresi .
TORUN, M., & ÖZDEMİR, F., (2016). Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi . Türkiye 12. Gıda Kongresi
TORUN, MEHMET, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, 2016
TORUN, MEHMET And ÖZDEMİR, FERAMUZ. "Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , 2016
TORUN, M. And ÖZDEMİR, F. (2016) . "Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi." Türkiye 12. Gıda Kongresi .
@conferencepaper{conferencepaper, author={MEHMET TORUN And author={FERAMUZ ÖZDEMİR}, title={Soyulmuş Sarımsağın Aroma Bileşenleri Üzerine Modifiye Atmosferde Paketlemenin ve Işınlamanın Etkisi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={}, country={}, year={2016}}