M. Karkacıer Et Al. , "Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması," GIDA , vol.25, no.1, pp.69-73, 2000
Karkacıer, M. Et Al. 2000. Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması. GIDA , vol.25, no.1 , 69-73.
Karkacıer, M., Gürel, F., & Özdemir, F., (2000). Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması. GIDA , vol.25, no.1, 69-73.
Karkacıer, Mustafa, FEHMİ GÜREL, And FERAMUZ ÖZDEMİR. "Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması," GIDA , vol.25, no.1, 69-73, 2000
Karkacıer, Mustafa Et Al. "Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması." GIDA , vol.25, no.1, pp.69-73, 2000
Karkacıer, M. Gürel, F. And Özdemir, F. (2000) . "Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması." GIDA , vol.25, no.1, pp.69-73.
@article{article, author={Mustafa Karkacıer Et Al. }, title={Farklı Balların HPLC Yöntemi İle Belirlenen Şeker İçerikleri Kullanılarak Tanımlanması}, journal={GIDA}, year=2000, pages={69-73} }