F. ARSLAN, "Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi," I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.6-7, 2021
ARSLAN, F. 2021. Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi. I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , (Kayseri, Turkey), 6-7.
ARSLAN, F., (2021). Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi . I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ (pp.6-7). Kayseri, Turkey
ARSLAN, FİLİZ. "Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi," I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ, Kayseri, Turkey, 2021
ARSLAN, FİLİZ. "Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi." I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.6-7, 2021
ARSLAN, F. (2021) . "Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi." I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ , Kayseri, Turkey, pp.6-7.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FİLİZ ARSLAN}, title={Antalya İli Coğrafi İşaret Alan Yiyeceklerin Gastronomi Turizmi Açısından Algılanma Düzeyi}, congress name={I. ULUSLARARASI TURİZM, GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI KONGRESİ}, city={Kayseri}, country={Turkey}, year={2021}, pages={6-7} }