Atıf Formatları
Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention)
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ş. Ünüvar Et Al. , "Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.20-40, 2018

Ünüvar, Ş. Et Al. 2018. Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1 , 20-40.

Ünüvar, Ş., Kılınç, C. Ç., Sarı Gök, H., & Şalvarcı, S., (2018). Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention). Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, 20-40.

Ünüvar, Şafak Et Al. "Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention)," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, 20-40, 2018

Ünüvar, Şafak Et Al. "Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.20-40, 2018

Ünüvar, Ş. Et Al. (2018) . "Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention)." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.6, no.1, pp.20-40.

@article{article, author={Şafak Ünüvar Et Al. }, title={Turizm Öğrencilerinin Yeşil Ürün Tercihinin Satın Alma Niyeti Üzerine Etkisi (The Impact of Tourism Students’ Green Product Preferences on Purchase Intention)}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2018, pages={20-40} }