A. A. KOÇ Et Al. , "Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi," Akdeniz İİBF Dergisi , vol.8, pp.83-115, 2008
KOÇ, A. A. Et Al. 2008. Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi. Akdeniz İİBF Dergisi , vol.8 , 83-115.
KOÇ, A. A., BÖLÜK, G., & KOVACI, S., (2008). Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi. Akdeniz İİBF Dergisi , vol.8, 83-115.
KOÇ, AHMET, GÜLDEN BÖLÜK, And SÜREYYA KOVACI. "Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi," Akdeniz İİBF Dergisi , vol.8, 83-115, 2008
KOÇ, AHMET A. Et Al. "Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi." Akdeniz İİBF Dergisi , vol.8, pp.83-115, 2008
KOÇ, A. A. BÖLÜK, G. And KOVACI, S. (2008) . "Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi." Akdeniz İİBF Dergisi , vol.8, pp.83-115.
@article{article, author={AHMET ALİ KOÇ Et Al. }, title={Gıda Güvenliği ve Kalite Standartlarının Gıda İmalat Sanayinde Yoğunlaşmaya Etkisi}, journal={Akdeniz İİBF Dergisi}, year=2008, pages={83-115} }