Atıf Formatları
Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. ARMAN, "Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları," In Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2020, pp.207-228.

ARMAN, A. Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları. 2020. In Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., Ankara, 207-228.

ARMAN, A., (2020). Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları. Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar (pp.207-228), Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..

ARMAN, ADEM. "Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları." In Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , 207-228. Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2020

ARMAN, ADEM. "Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları." Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar , Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti., 2020, pp.207-228.

ARMAN, A. (2020) "Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları", Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar . Ankara: Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti..

@bookchapter{bookchapter, author ={ADEM ARMAN}, chaptertitle={Sebze Çeşitleri ve Sebzeleri Hazırlama Metotları}, booktitle={ Mutfak Sanatı Kavramlar, İlkeler ve Uygulamalar}, publisher={Detay Anatolia Akademik Yayıncılık Ltd. Şti.}, city={Ankara},year={2020} }