F. ERGİN Et Al. , "Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları," 1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.35, 2017
ERGİN, F. Et Al. 2017. Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları. 1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ , (Ankara, Turkey), 35.
ERGİN, F., Yıldız, G., ÇOMAK GÖÇER, E. M., DEMİR, M., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2017). Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları . 1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ (pp.35). Ankara, Turkey
ERGİN, FİRUZE Et Al. "Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları," 1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ, Ankara, Turkey, 2017
ERGİN, FİRUZE E. Et Al. "Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları." 1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ , Ankara, Turkey, pp.35, 2017
ERGİN, F. Et Al. (2017) . "Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları." 1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ , Ankara, Turkey, p.35.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FİRUZE ERGİN ZEREN Et Al. }, title={Stres Koşullarına Adaptasyonu Sağlanan Probiyotik Bakterilerin Süt Ürünlerinde Kullanım Olanakları}, congress name={1. ULUSAL SÜTÇÜLÜK KONGRESİ}, city={Ankara}, country={Turkey}, year={2017}, pages={35} }