Atıf Formatları
Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. ARSLAN And E. KAYNAKCI, "Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri," 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.18-22, 2017

ARSLAN, F. And KAYNAKCI, E. 2017. Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri. 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi , (Aydın, Turkey), 18-22.

ARSLAN, F., & KAYNAKCI, E., (2017). Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri . 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi (pp.18-22). Aydın, Turkey

ARSLAN, FİLİZ, And EMEL KAYNAKCI. "Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri," 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi, Aydın, Turkey, 2017

ARSLAN, FİLİZ And KAYNAKCI, EMEL. "Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri." 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.18-22, 2017

ARSLAN, F. And KAYNAKCI, E. (2017) . "Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri." 4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi , Aydın, Turkey, pp.18-22.

@conferencepaper{conferencepaper, author={FİLİZ ARSLAN And author={EMEL KAYNAKCI}, title={Yöresel Yemeklerin Otel İşletmelerinde Yeri Ve Yiyecek-İçecek Bölümü Çalışanlarının Görüşleri}, congress name={4. Disiplinlerarası Turizm Araştırmaları Kongresi}, city={Aydın}, country={Turkey}, year={2017}, pages={18-22} }