Atıf Formatları
Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. M. ÇOMAK GÖÇER Et Al. , "Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı," The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.157-158, 2010

ÇOMAK GÖÇER, E. M. Et Al. 2010. Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı. The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , (Turkey), 157-158.

ÇOMAK GÖÇER, E. M., ZENGİN, Ş. A., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2010). Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı . The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" (pp.157-158). , Turkey

ÇOMAK GÖÇER, EMİNE, ŞULE AZİME ZENGİN, And AHMET KÜÇÜKÇETİN. "Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı," The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus", Turkey, 2010

ÇOMAK GÖÇER, EMİNE M. Et Al. "Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı." The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.157-158, 2010

ÇOMAK GÖÇER, E. M. ZENGİN, Ş. A. And KÜÇÜKÇETİN, A. (2010) . "Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı." The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus" , Turkey, pp.157-158.

@conferencepaper{conferencepaper, author={EMİNE MİNE ÇOMAK GÖÇER Et Al. }, title={Yoğurt ve Ayran Üretiminde Probiyotik Bakterilerin Kullanımı}, congress name={The first international food symposium "Traditional Foods from Adriatic to Caucasus"}, city={}, country={Turkey}, year={2010}, pages={157-158} }