Atıf Formatları
Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ Et Al. , "Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri," 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.552-553, 2010

ERBAŞ, M. Et Al. 2010. Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri. 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , (Tekirdağ, Turkey), 552-553.

ERBAŞ, M., ARSLAN TONTUL, S., & DURAK, A. N., (2010). Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri . 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus (pp.552-553). Tekirdağ, Turkey

ERBAŞ, MUSTAFA, SULTAN ARSLAN TONTUL, And ATİKE NUR DURAK. "Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri," 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, Tekirdağ, Turkey, 2010

ERBAŞ, MUSTAFA Et Al. "Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri." 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.552-553, 2010

ERBAŞ, M. ARSLAN TONTUL, S. And DURAK, A. N. (2010) . "Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri." 1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus , Tekirdağ, Turkey, pp.552-553.

@conferencepaper{conferencepaper, author={MUSTAFA ERBAŞ Et Al. }, title={Geleneksel bir ürün olan bozanın fonksiyonel gıda olarak özellikleri}, congress name={1st International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus}, city={Tekirdağ}, country={Turkey}, year={2010}, pages={552-553} }