Atıf Formatları
Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. AKSOY Et Al. , "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler," 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.374-375, 2008

AKSOY, A. Et Al. 2008. Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler. 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Trabzon, Turkey), 374-375.

AKSOY, A., Sağdıç, O., & ALBAYRAK, S., (2008). Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler . 19. Ulusal Biyoloji Kongresi (pp.374-375). Trabzon, Turkey

AKSOY, AHMET, Osman Sağdıç, And SEVİL ALBAYRAK. "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler," 19. Ulusal Biyoloji Kongresi, Trabzon, Turkey, 2008

AKSOY, AHMET Et Al. "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler." 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.374-375, 2008

AKSOY, A. Sağdıç, O. And ALBAYRAK, S. (2008) . "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler." 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.374-375.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET AKSOY Et Al. }, title={Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler}, congress name={19. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2008}, pages={374-375} }