A. AKSOY Et Al. , "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler," 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.374-375, 2008
AKSOY, A. Et Al. 2008. Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler. 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , (Trabzon, Turkey), 374-375.
AKSOY, A., Sağdıç, O., & ALBAYRAK, S., (2008). Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler . 19. Ulusal Biyoloji Kongresi (pp.374-375). Trabzon, Turkey
AKSOY, AHMET, Osman Sağdıç, And SEVİL ALBAYRAK. "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler," 19. Ulusal Biyoloji Kongresi, Trabzon, Turkey, 2008
AKSOY, AHMET Et Al. "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler." 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.374-375, 2008
AKSOY, A. Sağdıç, O. And ALBAYRAK, S. (2008) . "Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler." 19. Ulusal Biyoloji Kongresi , Trabzon, Turkey, pp.374-375.
@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET AKSOY Et Al. }, title={Bitkisel Ürünlerin Antioksidan Kapasitesinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler}, congress name={19. Ulusal Biyoloji Kongresi}, city={Trabzon}, country={Turkey}, year={2008}, pages={374-375} }