C. DİNÇER, "Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi," Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.73, 2020
DİNÇER, C. 2020. Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi. Türkiye 13. Gıda Kongresi , (Çanakkale, Turkey), 73.
DİNÇER, C., (2020). Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi . Türkiye 13. Gıda Kongresi (pp.73). Çanakkale, Turkey
DİNÇER, CÜNEYT. "Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi," Türkiye 13. Gıda Kongresi, Çanakkale, Turkey, 2020
DİNÇER, CÜNEYT. "Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, pp.73, 2020
DİNÇER, C. (2020) . "Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi." Türkiye 13. Gıda Kongresi , Çanakkale, Turkey, p.73.
@conferencepaper{conferencepaper, author={CÜNEYT DİNÇER}, title={Hibiskus (Hibiscus sabdariffa L.) ekstraktlarının farklı yöntemler ile konsantrasyonunun matematiksel modellenmesi ve ekstraktların kalite özellikleri üzerine etkisinin belirlenmesi}, congress name={Türkiye 13. Gıda Kongresi}, city={Çanakkale}, country={Turkey}, year={2020}, pages={73} }