H. Haluk Tokgöz, Et Al. , "Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri," Gıda , vol.29, no.6, pp.457-463, 2004
Haluk Tokgöz,, H. Et Al. 2004. Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri. Gıda , vol.29, no.6 , 457-463.
Haluk Tokgöz,, H., TOPUZ, A., & GÖLÜKÇÜ, M., (2004). Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri. Gıda , vol.29, no.6, 457-463.
Haluk Tokgöz,, Haluk, AYHAN TOPUZ, And MUHARREM GÖLÜKÇÜ. "Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri," Gıda , vol.29, no.6, 457-463, 2004
Haluk Tokgöz,, Haluk H. Et Al. "Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri." Gıda , vol.29, no.6, pp.457-463, 2004
Haluk Tokgöz,, H. TOPUZ, A. And GÖLÜKÇÜ, M. (2004) . "Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri." Gıda , vol.29, no.6, pp.457-463.
@article{article, author={Haluk Haluk Tokgöz, Et Al. }, title={Konvansiyonel, entegre ve organik yöntemlerle yetiştirilen greyfurt (Citrus paradisi) meyvesinin bazı kimyasal özellikleri}, journal={Gıda}, year=2004, pages={457-463} }