H. B. Gülmez And A. TOPUZ, "Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi," Akademik Gida , vol.20, no.2, pp.103-113, 2022
Gülmez, H. B. And TOPUZ, A. 2022. Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi. Akademik Gida , vol.20, no.2 , 103-113.
Gülmez, H. B., & TOPUZ, A., (2022). Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi. Akademik Gida , vol.20, no.2, 103-113.
Gülmez, Handan, And AYHAN TOPUZ. "Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi," Akademik Gida , vol.20, no.2, 103-113, 2022
Gülmez, Handan B. And TOPUZ, AYHAN. "Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi." Akademik Gida , vol.20, no.2, pp.103-113, 2022
Gülmez, H. B. And TOPUZ, A. (2022) . "Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi." Akademik Gida , vol.20, no.2, pp.103-113.
@article{article, author={Handan Başünal Gülmez And author={AYHAN TOPUZ}, title={Effect of Osmo- And Convective Dehydrofreezing on Energy Efficiency and Some Physicochemical Properties of Frozen Red Pepper Osmotik ve Konvektif Kurutma Sonrası Dondurma İşleminin Enerji Verimliliğine ve Kırmızıbiberin Bazı Fizikokimyasal Özellikleri Üzerine Etkisi}, journal={Akademik Gida}, year=2022, pages={103-113} }