N. Onur Et Al. , "Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.1, pp.105-123, 2017
Onur, N. Et Al. 2017. Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.1 , 105-123.
Onur, N., Sarper, F., & Onur, F., (2017). Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.1, 105-123.
Onur, NESLİHAN, Fulya Sarper, And Fatih Onur. "Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.1, 105-123, 2017
Onur, NESLİHAN Et Al. "Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.1, pp.105-123, 2017
Onur, N. Sarper, F. And Onur, F. (2017) . "Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.5, no.1, pp.105-123.
@article{article, author={NESLİHAN ONUR Et Al. }, title={Farklı Sosyo-Ekonomik Düzeydeki Ailelerin Sebze-Meyve Tüketim Durumları}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2017, pages={105-123} }