Atıf Formatları
Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

Ö. Erdem, "Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı," In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1 , Çanakkale: Paradigma Yayınları, 2021, pp.1-21.

Erdem, Ö. Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı. 2021. In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1 , Paradigma Yayınları, Çanakkale, 1-21.

Erdem, Ö., (2021). Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı. Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1 (pp.1-21), Çanakkale: Paradigma Yayınları.

Erdem, ÖZKAN. "Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı." In Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1 , 1-21. Çanakkale: Paradigma Yayınları, 2021

Erdem, ÖZKAN. "Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı." Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1 , Paradigma Yayınları, 2021, pp.1-21.

Erdem, Ö. (2021) "Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı", Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1 . Çanakkale: Paradigma Yayınları.

@bookchapter{bookchapter, author ={ÖZKAN ERDEM}, chaptertitle={Türkiye' de ve dünyada makarna sektörünün gelişimi ve profesyonel mutfaklarda makarna kullanımı}, booktitle={ Temel Mutfak Ürünlerinde Teorik ve Pratik Yaklaşımlar-1}, publisher={Paradigma Yayınları}, city={Çanakkale},year={2021} }