H. KARAHANÇER Et Al. , "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.272, 2016
KARAHANÇER, H. Et Al. 2016. Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 272.
KARAHANÇER, H., ERGİN, F., ÇOMAK GÖÇER, E. M., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2016). Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.272). Edirne, Turkey
KARAHANÇER, HİLAL Et Al. "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
KARAHANÇER, HİLAL Et Al. "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.272, 2016
KARAHANÇER, H. Et Al. (2016) . "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.272.
@conferencepaper{conferencepaper, author={HİLAL KARAHANÇER Et Al. }, title={Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={272} }