Atıf Formatları
Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

H. KARAHANÇER Et Al. , "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.272, 2016

KARAHANÇER, H. Et Al. 2016. Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 272.

KARAHANÇER, H., ERGİN, F., ÇOMAK GÖÇER, E. M., & KÜÇÜKÇETİN, A., (2016). Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.272). Edirne, Turkey

KARAHANÇER, HİLAL Et Al. "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

KARAHANÇER, HİLAL Et Al. "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.272, 2016

KARAHANÇER, H. Et Al. (2016) . "Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.272.

@conferencepaper{conferencepaper, author={HİLAL KARAHANÇER Et Al. }, title={Probiyotik Mikroorganizmaların Peynir Üretiminde Kulllanımı}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={272} }