Atıf Formatları
Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

S. YILMAZ Et Al. , "Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği," 18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu , vol.1, no.1, İzmir, Turkey, pp.481, 2015

YILMAZ, S. Et Al. 2015. Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği. 18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 481.

YILMAZ, S., Dölekoğlu, C., & Yilmaz, İ., (2015). Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği . 18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu (pp.481). İzmir, Turkey

YILMAZ, SERPİL, C.Ö. Dölekoğlu, And İBRAHİM Yilmaz. "Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği," 18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015

YILMAZ, SERPİL Et Al. "Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği." 18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.481, 2015

YILMAZ, S. Dölekoğlu, C. And Yilmaz, İ. (2015) . "Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği." 18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.481.

@conferencepaper{conferencepaper, author={SERPİL YILMAZ Et Al. }, title={Balık Tüketiminde Gıda Güvenirliliği Algısı: Antalya İli Örneği}, congress name={18. Ulusal su ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={481} }