S. ALBAYRAK Et Al. , "Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,," Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, , no.26 (4),, pp.401-0, 2010
ALBAYRAK, S. Et Al. 2010. Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,. Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, , no.26 (4), , 401-0.
ALBAYRAK, S., Sağdıç, O., & AKSOY, A., (2010). Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,. Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, , no.26 (4),, 401-0.
ALBAYRAK, SEVİL, Osman Sağdıç, And AHMET AKSOY. "Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,," Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, , no.26 (4),, 401-0, 2010
ALBAYRAK, SEVİL Et Al. "Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,." Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, , no.26 (4),, pp.401-0, 2010
ALBAYRAK, S. Sağdıç, O. And AKSOY, A. (2010) . "Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,." Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi, , no.26 (4),, pp.401-0.
@article{article, author={SEVİL ALBAYRAK Et Al. }, title={Bitkisel Ürünlerin Ve Gıdaların Antioksidan Kapasitelerinin Belirlenmesinde Kullanılan Yöntemler,}, journal={Erciyes Ün., Fen Bilimleri Enstitüsü Dergisi,}, year=2010, pages={401-0} }