H. GÜBBÜK Et Al. , "Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri," EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.2, pp.57-62, 2001
GÜBBÜK, H. Et Al. 2001. Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri. EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.2 , 57-62.
GÜBBÜK, H., Pekmezci, M., & Biner, B., (2001). Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri. EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.2, 57-62.
GÜBBÜK, HAMİDE, Mustafa Pekmezci, And Beyza Biner. "Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri," EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.2, 57-62, 2001
GÜBBÜK, HAMİDE Et Al. "Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri." EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.2, pp.57-62, 2001
GÜBBÜK, H. Pekmezci, M. And Biner, B. (2001) . "Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri." EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ , vol.14, no.2, pp.57-62.
@article{article, author={HAMİDE GÜBBÜK Et Al. }, title={Bazı Uygulamaların Walter Hole ve Blake Avokado Çeşitlerinin Çimlenme Oranı ve Çöğür Gelişimi Üzerine Etkileri}, journal={EGE ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DERGİSİ}, year=2001, pages={57-62} }