Atıf Formatları
Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU And P. YERLİKAYA, "Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.," 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey, 0

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.. 9. Gıda Kongresi , (Bolu, Turkey).

GÖKOĞLU, N., & YERLİKAYA, P., Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri. . 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey

GÖKOĞLU, NALAN, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. "Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.," 9. Gıda Kongresi, Bolu, Turkey,

GÖKOĞLU, NALAN And YERLİKAYA, PINAR Y. . "Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey

GÖKOĞLU, N. And YERLİKAYA, P. . "Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.." 9. Gıda Kongresi , Bolu, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={NALAN GÖKOĞLU And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={Et ve ürünlerinde yağ oranını azaltma stratejileri.}, congress name={9. Gıda Kongresi}, city={Bolu}, country={Turkey}, year={0}}