Atıf Formatları
Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

R. Olgun Et Al. , "Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.10, no.7, pp.1308-1317, 2022

Olgun, R. Et Al. 2022. Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.10, no.7 , 1308-1317.

Olgun, R., Kahraman, E., & Karakuş, N., (2022). Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği. Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.10, no.7, 1308-1317.

Olgun, RİFAT, EMİNE KAHRAMAN, And NİHAT KARAKUŞ. "Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği," Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.10, no.7, 1308-1317, 2022

Olgun, RİFAT Et Al. "Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.10, no.7, pp.1308-1317, 2022

Olgun, R. Kahraman, E. And Karakuş, N. (2022) . "Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği." Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology , vol.10, no.7, pp.1308-1317.

@article{article, author={RİFAT OLGUN Et Al. }, title={Kentsel Yeşil Alanların Kullanıcı Memnuniyeti Açısından Değerlendirilmesi: Serik / Antalya Örneği}, journal={Turkish Journal of Agriculture - Food Science and Technology}, year=2022, pages={1308-1317} }