Atıf Formatları
Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

M. ERBAŞ And H. Şekerci, "Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu," GIDA , vol.6, pp.349-356, 2011

ERBAŞ, M. And Şekerci, H. 2011. Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu. GIDA , vol.6 , 349-356.

ERBAŞ, M., & Şekerci, H., (2011). Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu. GIDA , vol.6, 349-356.

ERBAŞ, MUSTAFA, And Hanife Şekerci. "Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu," GIDA , vol.6, 349-356, 2011

ERBAŞ, MUSTAFA And Şekerci, Hanife. "Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu." GIDA , vol.6, pp.349-356, 2011

ERBAŞ, M. And Şekerci, H. (2011) . "Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu." GIDA , vol.6, pp.349-356.

@article{article, author={MUSTAFA ERBAŞ And author={Hanife Şekerci}, title={Serbest Radikallerin Önemi ve Gıda İşleme Sırasında Oluşumu}, journal={GIDA}, year=2011, pages={349-356} }