Atıf Formatları
Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. TOPUZ And C. DİNÇER, "Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber," Food Sektör , vol.12, no.70, pp.36-37, 2012

TOPUZ, A. And DİNÇER, C. 2012. Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber. Food Sektör , vol.12, no.70 , 36-37.

TOPUZ, A., & DİNÇER, C., (2012). Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber. Food Sektör , vol.12, no.70, 36-37.

TOPUZ, AYHAN, And CÜNEYT DİNÇER. "Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber," Food Sektör , vol.12, no.70, 36-37, 2012

TOPUZ, AYHAN And DİNÇER, CÜNEYT. "Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber." Food Sektör , vol.12, no.70, pp.36-37, 2012

TOPUZ, A. And DİNÇER, C. (2012) . "Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber." Food Sektör , vol.12, no.70, pp.36-37.

@article{article, author={AYHAN TOPUZ And author={CÜNEYT DİNÇER}, title={Doğanın Ateşli Hediyesi: Kırmızıbiber}, journal={Food Sektör}, year=2012, pages={36-37} }