N. GÖKOĞLU, "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.," Gıda , vol.18, no.4, pp.223-228, 1993
GÖKOĞLU, N. 1993. Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.. Gıda , vol.18, no.4 , 223-228.
GÖKOĞLU, N., (1993). Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.. Gıda , vol.18, no.4, 223-228.
GÖKOĞLU, NALAN. "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.," Gıda , vol.18, no.4, 223-228, 1993
GÖKOĞLU, NALAN. "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.." Gıda , vol.18, no.4, pp.223-228, 1993
GÖKOĞLU, N. (1993) . "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.." Gıda , vol.18, no.4, pp.223-228.
@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.}, journal={Gıda}, year=1993, pages={223-228} }