Atıf Formatları
Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

N. GÖKOĞLU, "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.," Gıda , vol.18, no.4, pp.223-228, 1993

GÖKOĞLU, N. 1993. Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.. Gıda , vol.18, no.4 , 223-228.

GÖKOĞLU, N., (1993). Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.. Gıda , vol.18, no.4, 223-228.

GÖKOĞLU, NALAN. "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.," Gıda , vol.18, no.4, 223-228, 1993

GÖKOĞLU, NALAN. "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.." Gıda , vol.18, no.4, pp.223-228, 1993

GÖKOĞLU, N. (1993) . "Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.." Gıda , vol.18, no.4, pp.223-228.

@article{article, author={NALAN GÖKOĞLU}, title={Marinat üretiminde sıcaklığın sirke tuz geçişi üzerine etkisi.}, journal={Gıda}, year=1993, pages={223-228} }