Atıf Formatları
Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. ÖZER ANDIZ Et Al. , "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," 18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.305, 2015

ÖZER ANDIZ, E. Et Al. 2015. Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi. 18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 305.

ÖZER ANDIZ, E., ÜNLÜSAYIN, M., Coandras , L. A., & GALAN, L. M., (2015). Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi . 18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu (pp.305). İzmir, Turkey

ÖZER ANDIZ, Eda Et Al. "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi," 18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015

ÖZER ANDIZ, Eda Ö. Et Al. "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." 18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.305, 2015

ÖZER ANDIZ, E. Et Al. (2015) . "Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi." 18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.305.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Eda ÖZER ANDIZ Et Al. }, title={Farklı Pişirme Yöntemlerinin Balık Kekinin Raf Ömrü Üzerine Etkisi}, congress name={18. Ulusal Su ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={305} }