Atıf Formatları
Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

A. KÜÇÜKÇETİN Et Al. , "Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.257, 2016

KÜÇÜKÇETİN, A. Et Al. 2016. Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 257.

KÜÇÜKÇETİN, A., AL, M., ERGİN, F., & ÇOMAK GÖÇER, E. M., (2016). Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.257). Edirne, Turkey

KÜÇÜKÇETİN, AHMET Et Al. "Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

KÜÇÜKÇETİN, AHMET Et Al. "Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.257, 2016

KÜÇÜKÇETİN, A. Et Al. (2016) . "Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.257.

@conferencepaper{conferencepaper, author={AHMET KÜÇÜKÇETİN Et Al. }, title={Glikomannanların Özellikleri ve Gıda Endüstrisinde Kullanımı}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={257} }