Ü. SORMAZ Et Al. , "Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği," Turizm Akademik Dergisi , vol.7, no.1, pp.209-223, 2020
SORMAZ, Ü. Et Al. 2020. Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği. Turizm Akademik Dergisi , vol.7, no.1 , 209-223.
SORMAZ, Ü., ARMAN, A., & ERDEM, Ö., (2020). Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği. Turizm Akademik Dergisi , vol.7, no.1, 209-223.
SORMAZ, ÜMİT, ADEM ARMAN, And ÖZKAN ERDEM. "Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği," Turizm Akademik Dergisi , vol.7, no.1, 209-223, 2020
SORMAZ, ÜMİT Et Al. "Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği." Turizm Akademik Dergisi , vol.7, no.1, pp.209-223, 2020
SORMAZ, Ü. ARMAN, A. And ERDEM, Ö. (2020) . "Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği." Turizm Akademik Dergisi , vol.7, no.1, pp.209-223.
@article{article, author={ÜMİT SORMAZ Et Al. }, title={Uygulamalı Mutfak Eğitimi Organizasyonlarının Öğrencilerin Mutfak Bilgi ve Beceri Düzeyine Etkisi: Ulusal Aşçılık Kampı Örneği}, journal={Turizm Akademik Dergisi}, year=2020, pages={209-223} }