F. G. Tokay And P. YERLİKAYA, "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.118, 2015
Tokay, F. G. And YERLİKAYA, P. 2015. Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 118.
Tokay, F. G., & YERLİKAYA, P., (2015). Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.118). İzmir, Turkey
Tokay, Fahrettin, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015
Tokay, Fahrettin G. And YERLİKAYA, PINAR Y. . "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.118, 2015
Tokay, F. G. And YERLİKAYA, P. (2015) . "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.118.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Fahrettin Gökhun Tokay And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={118} }