Atıf Formatları
Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. G. Tokay And P. YERLİKAYA, "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.118, 2015

Tokay, F. G. And YERLİKAYA, P. 2015. Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri. 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , (İzmir, Turkey), 118.

Tokay, F. G., & YERLİKAYA, P., (2015). Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri . 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu (pp.118). İzmir, Turkey

Tokay, Fahrettin, And PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU. "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri," 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu, İzmir, Turkey, 2015

Tokay, Fahrettin G. And YERLİKAYA, PINAR Y. . "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, pp.118, 2015

Tokay, F. G. And YERLİKAYA, P. (2015) . "Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri." 18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu , İzmir, Turkey, p.118.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Fahrettin Gökhun Tokay And author={PINAR YERLİKAYA KEBAPÇIOĞLU}, title={Uskumru filetoları kalitesi üzerine transglutaminaz enzimi uygulamasının etkileri}, congress name={18. Ulusal Su Ürünleri Sempozyumu}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2015}, pages={118} }