Atıf Formatları
Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. Bayram And Ö. Erdem, "Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2463-2477, 2023

Bayram, F. And Erdem, Ö. 2023. Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3 , 2463-2477.

Bayram, F., & Erdem, Ö., (2023). Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme. Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, 2463-2477.

Bayram, Fuat, And ÖZKAN ERDEM. "Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme," Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, 2463-2477, 2023

Bayram, Fuat And Erdem, ÖZKAN. "Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2463-2477, 2023

Bayram, F. And Erdem, Ö. (2023) . "Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme." Journal of Tourism and Gastronomy Studies , vol.11, no.3, pp.2463-2477.

@article{article, author={Fuat Bayram And author={ÖZKAN ERDEM}, title={Açık Kaynak Kodlu R Uygulaması ile Bibliyometrik Analiz: Helal Turizm Alanında Yapılan İndeksli Yayınlar Üzerine Bir İnceleme}, journal={Journal of Tourism and Gastronomy Studies}, year=2023, pages={2463-2477} }