Atıf Formatları
Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

E. Vural And A. TOPUZ, "Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.399, 2016

Vural, E. And TOPUZ, A. 2016. Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey), 399.

Vural, E., & TOPUZ, A., (2016). Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler . Türkiye 12. Gıda Kongresi (pp.399). Edirne, Turkey

Vural, Ecem, And AYHAN TOPUZ. "Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016

Vural, Ecem And TOPUZ, AYHAN. "Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, pp.399, 2016

Vural, E. And TOPUZ, A. (2016) . "Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, p.399.

@conferencepaper{conferencepaper, author={Ecem Vural And author={AYHAN TOPUZ}, title={Doğal Gıda Renklendiricisi Olarak Antosiyaninler}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}, pages={399} }